dimecres, 22 de setembre del 2010

Season 2-Cap.7- Big Step for Holemen II. Part 2




Per fi el final d'aqesta doble entrega...

Espero que no decepcioni els fidels seguidors de la sèrie (com es veu qe ha passat amb recents finals de sèries de gran embergadura :P:P).

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Oh!!! L'ha transformat en Huckleberry Thin! Com a bon Holeman que és no ha acceptat el canvi radical (com el programa de TV) i ha preferit la mort a viure en un engany metafísic!
A mi si que ma decepcionat, he trobat a faltar que em resolguessis misteris com per exemple, a la primera part d'aquest episodi, d'on marxa el coet? De Cabo Cañaveral o de Houston? El Globus que explota, és el de Phileas Fogg? La bandera que planta a la Lluna (perquè se suposa que és la Lluna... digues quin planeta és!!!) de quin país és???
Has utilitzat el recurs d'un final emotiu i de llagrimeta... t'has venut a les masses... Espero que treguis una enciclopèdia Holeman per resoldre tots aquests dubtes...

ferry ha dit...

Tranquil sergi!! jo tinc les solucions a les teves preguntes! només cal navegar per forums especialitzats amb el holeman, en primer lloc, molts diuen que el coet surt de la illa de Lost, i el glubus no pot ser d'un altre que de Henry gale. També et resolc el problema de la bandera, la planta al planeta del petit princep i la bandera és la del país d'on venia el holeman abans d'acabar a la illa, perquè el coet el fa per sortir de la illa.

La transformació, suposo que és a causa de les presions gravitatòries del planeta petit, sino no entenc la transformacióxD Jo hi ha alguna cosa que tampoc em quadre, però els forums diuen el que diuen i jo t'ho transmeto...poder hi ha una altre temporada, o un epileg...on ens aclaren els dubtes